Categorii

Cosul de cumparaturi

Nici un produs

0 RON Livrare
0 RON Total

Finalizare comandă

Livrare gratuita la comenzi peste 300 Ron*

Abonare Newsletter

TERMENI SI CONDIŢII DE UTILIZARE

Accesul şi folosirea site-ului este permisă în concordanţă cu termenii şi condiţiile prezentate mai jos.

Conţinut

Produsele prezentate pe site au caracter informativ fără a crea vreo obligaţie contractuală. Reproducerea, stocarea sau transmiterea oricărei părţi din conţinutul site-ului fără acordul prealabil al firmei BESIMPRO SRL, este intezisă. Nu ne asumăm răspunderea pentru situaţiile care apar din cauza unor defecţiuni tehnice şi software.

Disponibilitatea produselor se poate modifica oricând pe parcursul procesării comenzii. Clientul este sunat de fiecare data pentru confirmarea comenzii în cel mai scurt timp posibil.

Notificarea primită după lansarea comenzii are rol de informare pentru a comfirma înregistrarea comenzii. Disponibilitatea produsului şi acceptarea comenzii se confirmă telefonic si prin email.

Promoţiile sunt valabile în limita stocului disponibil. În preturile afişate este inclus TVA.

În cazul în care preţurile sau alte detalii referitoare la produse au fost afişate greşit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greşit în baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs şi de a anunţa clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută, dacă livrarea nu s-a efectuat încă.

Preţul bunurilor electronice include Taxa de timbru verde.

Fotografiile au caracter informativ şi nu creează obligaţii contractuale. Pot exista diferenţe între acestea şi produsul respectiv. Culorile de pe imagini pot diferi faţă de realitate şi în funcţie de setările monitorului.

LIVRARE

Livrarea produselor comandate se face numai pe teritoriul ţării, utilizând transportul prin curierat şi modalitatea de plată aleasă de dvs. la efectuarea comenzii. Produsele sunt ambalate corespunzător şi sigilate.

Anumite produse se livrează la client direct din depozitul altei firme importatoare cu care colaborăm. Societatea nu dispune de magazin de prezentare.

Produsele disponibile in stoc se livrează in 1 - 3 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii.

Anumite produse se aduc numai la comanda. La aceste produse termenul de livrare poate dura 1-3 săptămâni.

Plata reprezinta contravaloarea produselor comandate si plata transportului de 19 RON in zonele de acoperire a firmelor de curierat cu care Besimpro SRL are contract.La comenzi cu valoare mai mare de 300 RON , transportul este gratuit in zonele de acoperire a firmelor de curierat cu care Besimpro SRL are contract.

Livrarea se face prin firmele de curierat rapid cu care societatea noastră are contract de colaborare.

In cazul in care la preluarea coletului sunt urme de deteriorari cauzate de transportul necoraspunzator, trebuie intocmit un Proces Verbal in prezenta agentului firmei de curierat.

RETUR

Termenul admis pentru restituirea produselor este de 14 zile de la primirea produsului conform oug. 34/2014. În cazul în care cumpărătorul îşi exercită dreptul său de returnare a produsului cumpărat, Besimpro SRL returnează acestuia contravaloarea produsului cel târziu în 14 de zile de la data comunicarii deciziei de returnare. Produsele trebuie returnate fără întârziere nejustificată şi în decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat decizia de retur. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi de consumator înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Nu pot fi returnate:

- produse sigilate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator

- produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar.

Clientul este obligat să anunţe intenţia de returnare pentru confirmarea adresei la care trebuie trimis produsul. Intenţia de returnare trebuie să conţină informaţiile din următorul model: Model formular de retragere (click pentru deschidere).

Suma returnată nu include şi cheltuielile de transport.

Produsul trebuie returnat în starea iniţială (fără deteriorări sau urme de uzură).

Cheltuielile de transport sunt suportate de către firma noastră doar în cazul produselor defecte din fabricaţie.

PROTECŢIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL (confidenţialitate)

BESIMPRO SRL se obligă ca datele personale ale vizitatorului şi cumpărătorului înregistraţi sa nu fie transmise către terţi. Drepturile cumpărătorilor sunt garantate conform Legii nr. 677/2001 privind protecţia datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice. Numărul de înregistrare în registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal este: 21423. Cumpărătorii îşi dau acordurile ca datele lor cu caracter personal să fie stocate şi prelucrate de vânzător. Conform Legii nr.677/2001 privind protecţia datelor cu caracter personal la cererea cumpărătorului, Besimpro SRL se obligă în mod gratuit:

       - să confirme solicitantului la cererea acestuie dacă datele sale personale se prelucrează sau nu.

       - să modifice, să actualizeze sau să steargă datele personale solicitantului.

ACORD

Cumpărătorul confirmă citirea şi acceptarea termenii şi condiţiile prezentate mai sus. Utilizare site-ului www.caruciorcopii.ro implică necondiţionat acceptarea termenilor şi condiţiilor de utilizare.


Despre noi

BESIMPRO S.R.L.

Telefon 0728709900

E-mail: office@caruciorcopii.ro

Sediu si adresa de corespondenta: Str. Vasile Goldis Nr.20, bl.16, sc.B, ap.13
Cod postal:520067
Loc. Sfantu Gheorghe
Jud. Covasna

Punct de lucru:
Str. Kos Karoly nr.20, etaj. 1
Cod postal: 520055
Loc. Sfantu Gheorghe
Jud. Covasna

La aceste adrese nu se afla magazin de prezentare

Cod unic de înregistrare: RO 28600889
Nr. de ordine în registrul comertului: J14/166/2011
Cont bancar: RO48BTRLRONCRT0391429101
Banca: Banca Transilvania
Cont: RO11TREZ2565069XXX007028
Banca: Trezoreria Statului

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Societatea noastră s-a înfiinţat în 2011 cu gândul de a avea o oferta cât mai bogată de articole pentru copii, bebeluşi şi părinţi.

Atât ca comercianţi cât şi ca părinţi, ne propunem sa înbunătăţim continuu modalităţile de vânzare şi oferta de produse pentru a maximaliza satisfacerea clienţilor noştrii.

Suntem deschişi la critici, observaţii şi recomandări.

Multumim,

Părinţii, de la caruciorcopii.ro

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------