Categorii

Cosul de cumparaturi

Nici un produs

0 RON Livrare
0 RON Total

Finalizare comandă

Livrare gratuita la comenzi peste 300 Ron*

Abonare Newsletter

Babymoov Interfon copii Simply Care 4 Marire

Interfon Simply Care New Generation Babymoov

Interfon Simpy Care New Generation Babymoov. Aparat de emisie receptie ce va ajuta sa fiti in permanenta legatura cu ce se intampla in camera copilului. Raza de actiune extinsa pana la 300 m. Functia VOX. Volumul sunetului este reglabil. Dispune de doua canale de emisie. Atat unitatea parentala, cat si cea a bebelusului sunt dotate cu iesire microUSB. Indicator al nivelului bateriilor.


Mai multe detalii

A014010

Disponibilitate: In stoc

199 RON

Interfon Simply Care New Generation Babymoov

Telefoane mobile, wi-fi, monitoare…exista atatea lucruri imprejurul bebelusului care emit unde radio. Bebelusii sunt mult mai receptivi la aceasta expunere, pentru ca creierul lor absoarbe cu 60% mai multe unde, decat cel al unui adult. Problema aceasta a inceput sa starneasca mai multe semne de intrebare.

Acesta este motivul pentru care Babymoov a creat o linie de produse a caror putere de transmisie nu depaseste 10mW (modelele analogice), fata de 250mW ale modelelor digitale.

Caracteristici:

Raza de actiune extinsa pana la 300 m (in exterior)

Functia VOX – consta in posibilitate de activare vocala (pentru a limita emisiile) sau functionare continua. Exista asadar posibilitatea ca interfonul sa se activeze doar in momentul in care detecteaza un sunet – astfel nivelul undelor emise este mai scazut. Implicit, se evita existenta unor zgomote de fundal.

Volumul sunetului este reglabil.

Dispune de doua canale de emisie, pentru a evita posibile interferente.

Atat unitatea parentala, cat si cea a bebelusului sunt dotate cu iesire microUSB, prin urmare pot functiona la priza, utilizand un incarcator de telefon de acest tip.

Indicator al nivelului bateriilor – pentru a sti cand este cazul sa fie schimbate

Necesita 4 baterii AAA(neincluse in colet)

Putere de emisie: 5-10mW

Frecventa: 40 MH

Garantia pe viata cu indeplinirea cumulativa a conditiilor pe care le puteti descarca AICI

Marca Babymoov

Scrieți-vă părerea