Categorii

Cosul de cumparaturi

Nici un produs

0 RON Livrare
0 RON Total

Finalizare comandă

Livrare gratuita la comenzi peste 300 Ron*

Abonare Newsletter

Leagan Riga 3 in 1 - Little Tikes-172250 Marire

Leagan Riga 3 in 1 - Little Tikes-172250

Leagan Riga 3 in 1 - Little Tikes-172250 recomandat copiilor cu varsta peste 3 ani. Fiecare leagan din ansamblu este conceput pentru a fi utilizat de catre un singur copil o data. Lemnul este comercializat cu niste orificii perforate. Greutatea maxima admisa pentru un singur copil este de 45 kg. Dimensiuni produs: (L) 300 x (l) 270 x (h) 225 cm.

Mai multe detalii

LT172250

Disponibilitate: In stoc

930 RON

Preţ redus!

-190 RON

1 120 RON

Leagan Riga 3 in 1 - Little Tikes-172250

Leaganul Riga 3 in 1, cod 172250 de la Little Tikes, este recomandat copiilor cu varsta peste 3 ani.

Fiecare leagan din ansamblu este conceput pentru a fi utilizat de catre un singur copil o data. Leaganul 3 in 1 RIGA poate fi folosit de catre 3 copii simultan (un singur copil pe leagan).

Scopul nostru este de a va oferi dumneavoastra acest leagan in perfecta stare de functionare. Cu toate ca lemnul este un material natural, fiecare piesa poate varia usor si poate sa aiba unele imperfectiuni.

Nodurile afecteaza doar aspectul estetic al lemnului, fara a compromite rezistenta acestuia. Acestea apar adesea ca pete negre moi sau ca zone mai compacte, cunoscute sub numele de noduri stranse.

Lemnul crapa si se fisureaza din cauza schimbarilor climatice si a fluctuatiilor de umiditate din mediu. In lemn rotund, aceste fisuri sunt admise pana la 5 mm latime si 30% din adancimea diametrului, chiar si atunci cand apar pe lungime, acestea nu vor afecta rezistenta lui. Tratarea cu solutie sub presiune ce ajuta la mentinerea calitatii lemnului, poate provoca modificari de culoare (decolorari) ce pot arata precum mucegaiul. Aceste zone nu sunt periculoase la atingere si au tendinta de a se estompa cu timpul. Mucegaiul este un proces natural pe suprafata lemnului, mai ales atunci cand este depozitat in spatii umede, intunecoase, calde si slab aerisite. Acesta este usor de indepartat cu o perie cu peri asprii si daca este necesar se va folosi sapun si apa calda. Noi nu livram produsele din lemn in stare de mucegai, insa acesta poate aparea in timp, chiar si dupa expediere, cauza fiind reactia naturala a lemnului in conditiile mentionate anterior.

Lemnul este comercializat cu niste orificii perforate. Desi perforarea este un proces controlat, finisajul exterior al orificiilor (gaurilor) variaza in functie de densitate si de anumite caracteristici specifice fiecarei bucati de lemn.

Greutatea maxima admisa pentru un singur copil este de 45 kg.

Dimensiuni produs: (L) 300 x (l) 270 x (h) 225 cm.

Producator: Little Tikes

Scrieți-vă părerea