Categorii

Cosul de cumparaturi

Nici un produs

0 RON Livrare
0 RON Total

Finalizare comandă

Livrare gratuita la comenzi peste 300 Ron*

Abonare Newsletter

Scaun auto cu isofix Ziklo 123 - Babyauto Marire

Scaun auto cu isofix Ziklo 123 - Babyauto

Scaun auto cu isofix Ziklo 123 - Babyauto echipat cu tehnologia care ofera protectie laterala a gatului copilului, care asigura protectie in caz de impact lateral, minimizand tensiunea in zona gatului prin distribuirea fortei de impact pe o suprafata mai mare. Are prindere in 5 puncte, pentru siguranta maxima in automobil a bebelusului dvs.

Mai multe detalii

Disponibilitate: In stoc

799 RON

Preţ redus!

-170 RON

969 RON

Scaun auto cu isofix Ziklo 123 - Babyauto

FABRICAT IN SPANIA: scaunele auto Ziklo 123 MORE by Babyauto sunt proiectate, testate si aprobate de cei mai buni experti , in conformitate cu standardele si valorile europene de siguranta si de viata.

ISOFIX+ TOP TETHER: sistemul isofix permite fixarea direct pe sistemul de prindere isofix, respectiv punctul de ancorare top tether al automobilului.

OMOLOGAT: Ziklo 123 a fost proiectat, testat si certificat conform normei europene in vigoare R44/04.

Scaunul auto Ziklo 123 este echipat cu tehnologia care ofera protectie laterala a gatului copilului, care asigura protectie in caz de impact lateral, minimizand tensiunea in zona gatului prin distribuirea fortei de impact pe o suprafata mai mare.

Sistemul de centuri al scaunului auto Ziklo 123 are prindere in 5 puncte, pentru siguranta maxima in automobil a bebelusului dvs. Pernutele pentru umeri ale centurilor sunt special concepute pentru a reduce presiunea asupra copilului in caz de impact .

Tetiera reglabila automat: Ziklo 123 dispune de sistem de reglare a tetierei si totodata a centurii in inaltime, ceea ce il face usor de utilizat si elimina posibilitatea reglarii eronate a tetierei si a centurii pe inaltime.

Incepand cu 18 kg, centura in 5 puncte se poate incorpora in scaun, fara a fi nevoie sa il dezinstalati. Scaunul dispune de ghidaje pentru centura de siguranta a masinii, care se utiliza pentru grupele 2-3 (9-36 kg).

Spatarul se inclina cat permite bancheta masinii.

Husa se poate indeparta cu usurinta si se poate spala manual la 30 grade Celsius, fara stoarcere/ uscare automata.

Greutate neta scaun: 8 kg

Dimensiuni:

-inaltime - 65 cm;

-latime exterioara max. 50 cm; latime interioara (spatiu sezut copil) 35 cm.

-spatiu interior intre tetiere: 18 cm

-adancime exterioara: 45 cm; adancime interioara (spatiu sezut copil) 35 cm fara perna pentru grupa 1, 32 cm cu perna in interior.

Producator: Babyauto

Scrieți-vă părerea