Categorii

Cosul de cumparaturi

Nici un produs

0 RON Livrare
0 RON Total

Finalizare comandă

Livrare gratuita la comenzi peste 300 Ron*

Abonare Newsletter

Umidificator de camera Mixy Lanaform Marire

Umidificator de camera Mixy Lanaform

Special conceput si dezvoltat pentru copii, umidificatorul Maxy Lanaform este perfect pentru orice familie cu nou-nascuti care sufera de probleme respiratorii care au nevoie de aer umidificat , astfel incat acesta sa poata respira mai usor, pe timp de noapte si in timpul zilei. Foarte usor de utilizat, umidificatorul Maxy are un rezervor de 2 litri, care este usor de umplut

Mai multe detalii

LA120115

Disponibilitate: Acest produs nu mai face parte din oferta noastra. Vedeti altele din categorie.


Stoc epuizat. Scrieţi adresa de email şi apăsaţi ENTER pentru a vă anunţa când devine disponibil.

Special conceput si dezvoltat pentru copii, umidificatorul Maxy Lanaform este perfect pentru orice familie cu nou-nascuti care sufera de probleme respiratorii care au nevoie de aer umidificat, astfel incat acesta sa poata respira mai usor, pe timp de noapte si in timpul zilei.

Foarte usor de utilizat, umidificatorul Maxy are un rezervor de 2 litri, care este usor de umplut si pus in pozitia de utilizare. Sistemul de ventilatie elibereaza apa sub forma de vapori la rece pentru a oferi nivelul dorit de umiditate.

Umidificatorul de camera Mixy poate functiona timp de peste 18 ore de la momentul umplerii, garantand copilului dumneavoastra o noapte linistita. Acesta este, de asemenea, echipat cu un sistem de siguranta integrat.

Umidificatorul de camera Mixy isi incepe activitatea imediat ce este conectat la o sursa de energie si este foarte silentios. Puteti regla foarte usor debitul de vapori si timpul de difuzie. Poate fi utilizat si pentru aroma terapie cu uleiuri esentiale.

Caracteristici tehnice Umidificator de camera Mixy Lanaform:

Capacitate: 2l

Rata de evaporare maxima: 110ml/h

Timp de difuzie: 18 ore

Zona acoperita: 18m²

Voltaj: 24V

Intensitatea: 1.15A

Putere: 28W

Zgomotul: sub 50dB

Dimensiuni: 23 x 23 x 37 cm

Greutate: 0.4 kg

Scrieți-vă părerea