Cuties & Pals Ghiozdan si valiza copii Uniform Cutie Nurse - Cuties and Pals

385,00 RON

Uniform Cutie Nurse - Set valiza tip trolley si ghiozdan pentru copii, marca Cuties and Pals cu 2 roti fabricate dintr-un amestec de ABS si policarbonat, care confera un luciu deosebit tuturor produselor Picturecase, si impreuna cu carcasa intarita confera rezistenta si protejeaza bunurile din interior, fiind in acelasi timp foarte usoare pentru a se plia perfect pe restrictiile aeriene.

Culoare: Roz


Stoc epuizat
Cod Produs: CU-NURSE SET-12478 Ai nevoie de ajutor? 0728709900
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Uniform Cutie Nurse - Set valiza tip trolley si ghiozdan (rucsac) pentru copii, marca Cuties and Pals

O fi el un membru al familiei Cutie (dragut), dar politistul nostru Uniform Cutie Policeman va fi intotdeauna cu ochii´n patru... asa ca fii cuminte! Rotile sale scanteietoare te vor ajuta sa te remarci in multime.

Toate valizele cu 2 roti Cuties and Pals sunt fabricate dintr-un amestec de ABS si policarbonat, care confera un luciu deosebit tuturor produselor Picturecase, si impreuna cu carcasa intarita confera rezistenta si protejeaza bunurile din interior, fiind in acelasi timp foarte usoare pentru a se plia perfect pe restrictiile aeriene. Valizele tip trolley si ghiozdanele Cuties and Pals dispun de un interior captusit si imprimat cu logo-ul Cuties and Pals, de buzunare cu elastic, de compartimente cu fermoar, cu fermoare cu dechidere dubla care sunt reglabile si va remit sa le blocati si cu un maner telescopic cu doua nivele de reglaj al inaltimii: unul pentru copil si unul pentru adult.

Ghiozdanele (rucsacii) "Cuties and Pals" sunt fabricate din acelasi amestec ca si bagajele tip trolley, iar partea din spate a acestora este fabricata dintr-un material moale  si dispune de curele captusite si reglabile. Interiorul ghiozdanelor este captusit cu un material de calitate imprimat cu logo-ul Cuties and Pals si dispune de un buzunar lateral cu elastic si un compartiment cu fermoar.

Valiza tip trolley de 17"

Capacitate - 26.5 Litri
Greutate - 2kg
Dimensiuni - 46 x 31 x 25 cm

Ghiozdan/rucsac de 13"
 
Capacitate - 13.5 Litri
Greutate - 1kg
Dimensiuni - 32 x 27 x 13 cm

 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti L-V 9.00-17.00

0728709900 office@caruciorcopii.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!